Orøpostens forårsnummer

Leder

leder
natur
Forfatter

Kåre Hendriksen

Udgivet

29. april 2024

Forårsaftenhimmel. Foto: Kåre Henriksen

Efter en våd, grå og blæsende vinter, der føltes lang, er foråret for alvor på vej. Og med foråret kommer de mange forskellige udendørs aktiviteter, som de fleste af os holder af. At ordne have, gå ture, sejle, deltage i udendørs boldspil og leg med børnene, grille i haven og sidde i nydningen.

De udendørs aktiviteter er mange og forskellige, men fælles for dem alle gælder, at det handler om at nyde den natur, vi holder af – og som vi skal passe på.

Det er dejligt, at der er adgang til de smukke steder som Hegneskoven og trampestierne langs kysten. Senest er trampestinettet udvidet med en sti gennem Orø Fællesjord, og i den kommende tid vil EcoTree rejse Margrethe Skoven vest og nord for Orø Fællesjord. Det vil udvide vores adgang til naturen.

Med foråret kommer også dette nummer af Orøposten, hvor flere artikler handler om aktiviteter i foråret og livet i naturen.

Vi håber i de kommende numre at få en endnu bredere vifte af artikler, der bl.a. dækker aktuelle og historiske aktiviteter og begivenheder. Så send en artikel eller idé til artikel, hvis du har noget på hjerte. Skriver du ikke selv, vil vi se, om vi kan få nogen til at hjælpe.

Det er en stor glæde, at Orøposten nu kan læses på https://oroe.dk/ under fanebladet Det sker. Og hvis du ønsker en papirudgave, kan den bestilles hos Dagli’ Brugsen for 20 kr.

Artikler og idéer sendes til

Vi har deadline til næste nummer den 1. september 2024